FAQ: Waarom hebben jullie gekozen voor dit logo?

  Open with LBRY

Bekijk via: https://www.blckbx.tv/faq-waarom-hebben-jullie-gekozen-voor-dit-logo

Het logo is een vierkant gebaseerd op de naam blckbx, de zwarte doos dus. Een bevriende designer, Stefan Noordhoek, die ook betrokken is bij blckbx en in het bestuur zit, heeft het logo ontworpen. Het is een vierkant in perspectief vanaf de zijkant gezien. Hierdoor lijkt het een beetje op een hexagon, wat ook terugkomt in logo's van bijvoorbeeld de Bijenkorf en DPD. Sommigen zien er het teken van Saturnus in wat volgens hen satanisch is. We kunnen je geruststellen, in ons geval is het gewoon een vierkant in perspectief en het heeft niets te maken met satanisme. Wij willen juist het licht naar voren brengen en het kwaad ontmaskeren.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=QLeoz9TBO8k