FAQ: Is de video waarin Flavio ruzie heeft met zijn vrouw in scène gezet?

  Open with LBRY

Bekijk via: https://www.blckbx.tv/faq-is-de-video-waarin-flavio-ruzie-heeft-met-zijn-vrouw-in-sc%C3%A8ne-gezet

Deze video is niet geacteerd of in scène gezet maar toont een oprecht boze Flavio na het zien van de 3e persconferentie van Mark Rutte. Zijn vrouw wilde hem confronteren met zijn gedrag en heeft daarom deze video met haar telefoon gemaakt. De reden dat Flavio deze persoonlijke video in Nieuwsuur heeft laten zien, is dat hij hoopte dat anderen die met dezelfde gevoelens liepen hier wellicht troost uit konden halen. We raden aan om zijn persoonlijke verhaal hierover in de video te bekijken.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=lX79yZI-Vmg