FAQ: Hoe hebben jullie zo'n dure studio kunnen financieren met alleen donaties?

  Open with LBRY

Bekijk via: https://www.blckbx.tv/faq-hoe-hebben-jullie-zon-dure-studio-kunnen-financieren-met-alleen-donaties

De eerste studio, waar Flavio de langere interviews opneemt, heeft hij eigenhandig gebouwd. Met materialen die hij - grotendeels tweedehands op Marktplaats - heeft gekocht in de ruimte die voorheen zijn kantoor was. Met zwarte doeken, steigerbuizen en lampjes die hij nog had. Met eigen middelen en de vele donaties die Flavio ontving is dit mogelijk gemaakt. Vergeet niet, ook Flavio had geen werk meer door de maatregelen. Blckbx Today was een groot project en hiervoor hebben we een crowdfund georganiseerd, #thenextstep. Hiermee hebben we € 250.000 opgehaald en dat geld is op de rekening van onze stichting gestort.

Daarna zijn we blijven vragen om donaties en die hebben we gelukkig ook steeds gekregen. En heel belangrijk om te vermelden, de studio is volledig gebouwd door vrijwilligers. Elektriciens, loodgieters, timmerlieden, decorbouwers, iedereen heeft het gratis gedaan. We hebben alleen de materialen betaald. Zo zijn we aan de – ogenschijnlijk - ‘dure’ studio gekomen. De studio is relatief klein in een goedkoop huurpand in Edam. Twijfel je nog steeds? Kom dan gerust een keertje langs om het met eigen ogen te zien.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=N6hn4JNhSc8