Exitstrategie voor velen steeds reëler; Ab Flipse vertelt erover

  Open with LBRY

Financieel expert Ab Flipse was woensdag 8 februari jl. te gast bij blckbx today. Hier gaf hij zijn visie op de huidige en komende mondiale (financiële) ontwikkelingen. Voor degenen die graag meer willen weten over het beschermen van vrijheid, veiligheid en vermogen heeft hij de online cursus 'Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld' ontwikkeld. Speciaal voor blckbx-kijkers hebben we een kortingscode hiervoor. Ga naar www.blckbx.tv/abflipse

Vorig jaar emigreerden 174.000 mensen uit Nederland. Dat zijn er 30.000 meer dan het jaar daarvoor. Op nieuwe mediakanalen wordt geregeld gesproken over een zogezegde exitstrategie. Maar wat wordt hier precies mee bedoeld en wat zijn de mogelijkheden? Financieel expert Ab Flipse begeleidt mensen in tijden van crises bij het veiligstellen van vrijheid, veiligheid en vermogen. Hij geeft vanavond duiding aan dit onderwerp.

De uitzending van blckbx today #136 woensdag 8 februari 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-02-08

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=6OHPgMdUsZk