Dr. Geert Vanden Bossche in Headwind: 'We moeten niet denken dat we slimmer zijn dan de natuur'

  Open with LBRY

Bekijk de volledige aflevering hier: https://www.blckbx.tv/corona/headwind-dr-geert-vanden-bossche

Steun Tegenwind.tv (Headwind.tv)
De docuserie van Tegenwind.tv (Headwind.tv) is alleen mogelijk dankzij jouw hulp. Jouw donatie maakt het verschil om hun documentaires te kunnen maken, zonder staatssubsidies of sponsoring van multinationals. Nu is meer dan ooit gebleken dat hier nood aan is. Klik op de knop hieronder om naar hun donatiepagina te gaan. Zij verdienen alle steun!
Steun Tegenwind.tv en doneer: https://www.tegenwind.tv/doneer

Ondanks de prachtige, serene omgeving en sfeervolle setting is Vanden Bossche helaas opnieuw de brenger van slecht nieuws. Tijdens de tweede aflevering van Headwind, dat onlangs nog de Vlaamse Ultimas Publieksprijs won (https://www.blckbx.tv/tech-media/docureeks-tegenwind-winnaar-van-de-vlaamse-ultimas-publieksprijs), herhaalt hij zijn dringende oproep aan de medische wereld om te stoppen met de massavaccinaties, voordat het te laat is.

“Als we koppig blijven en denken dat we slimmer zijn dan de natuur en dat we de evolutionaire druk van de natuur kunnen omzeilen om dit evenwicht te herstellen, dan moet ik helaas de voorspellingen handhaven die ik eerder deed,” waarschuwt Vanden Bossche.

“We richten ons met deze vaccins op bepaalde varianten van SARS-CoV-2. Terwijl we een aangeboren immuunsysteem hebben dat in duizenden jaren is geëvolueerd, om een sterke en betrouwbare verdediging te bieden tegen een aantal pathogenen,” zegt Vanden Bossche, die van mening is dat vooral gezond leven de sleutel is voor een optimaal werkend immuunsysteem.

Volgens Vanden Bossche schuilt nog altijd een groot gevaar in het ontstaan van gevaarlijkere varianten van het virus. 'Een wolf in schaapsvacht’, noemt de viroloog de omikron-variant. ”Iedereen vindt dat het niet erg ziekmakend is. Het is infectueus, het zal zich snel verspreiden en het zal ons groepsimmuniteit geven. Dat is een valse indruk.”

“We gaan hier jammer genoeg een hoge prijs voor betalen, om het natuurlijke evenwicht te herstellen van het ecosysteem tussen virus en gastheer”

“Helaas zullen we dit met mensenlevens moeten betalen.”

(c) Headwind Asociación
Regie en camera: Mark Sanders
Interview & Eindredactie: Alain Grootaers
2de camera unit en drone operator: Cedric Van Bockel
Geluid: Gedeon Depauw
Runner: Eric Diasson

----

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=IJQ5sPLSTnE