De ware agenda achter de vaccinatiepaspoorten

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending: https://www.blckbx.tv/economie/de-ware-agenda-achter-de-vaccinatiepaspoorten

In deze aflevering van "Iconoclast One to One" interviewt Sara Haboubi de onafhankelijke Ierse investeerder en analist Melissa Cuimmei over de echte agenda die ten grondslag ligt aan de drang naar vaccinatiepaspoorten, lockdowns en aanhoudende Covid-19-maatregelen.

Van vaccinatiepaspoorten naar een nieuw geldsysteem
Cuimmei legt duidelijk de ware implicaties bloot van een sociaal kredietsysteem, zoals in China, dat binnenkomt via een nieuw digitaal portemonneesysteem en een nieuw geldsysteem van de centrale bank (Central Bank Digital Currency) die overheden nu aandringen om te implementeren. Volgens de Ierse zijn al deze zaken ontworpen om de weg vrij te maken voor een wereldwijde 'Great Reset' van het mondiale financiële fiat-systeem en onderdeel van een plan om de rijkdom, activa, macht en technocratische controle van de planeet over de meeste gebieden op de planeet te reconsolideren.

Meedoen of weigeren
Ook wordt gesproken over de rol van blockchain-technologie, cryptocurrency's en mogelijke oplossingen van een non fiat financieel systeem. “De geschiedenis heeft veel aanwijzingen achtergelaten - dus het hangt er allemaal van af of we luisteren en of we de toekomst kunnen formuleren die we willen, en niet de toekomst die de miljardairsklasse probeert te implementeren voor 'het grotere belang'. De oplossing ligt in de verbinding tussen de mensen en de massale weigering van het aangeboden systeem,” aldus Cuimmei.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=zoshESo5nmo