De Parallele Samenleving krijgt vorm Olaf Weller over Keuzevrijbijmij...

  Open with LBRY

De parallele samenleving krijgt vorm door het initiatief van Olaf Weller www.keuzevrijbijmij.nl. Een online platform met de slogan “voor alle aanbieders waar iedereen altijd welkom is”. Programmamaker Flavio Pasquino interviewde de voormalig industrieel ontwerper Olaf Weller over zijn drijfveren, doelstellingen en zijn plan van aanpak. Weller; ” wat we ook doen…we willen altijd in het licht opereren en niet underground”. Weller doelde hiermee op de mogelijke wettelijke dreiging voor zijn initiatief, waarbij de dienst in de illegaliteit terecht zou kunnen komen. Denk daarbij aan de wettelijke mondkapjesplicht op publieke plekken. Weller; “we kunnen niet in de toekomst kijken maar laten we vooral in het nu acteren en proberen om de kritische massa te mobiliseren en dan zien we wel verder hoe het loopt”.

VIDEO

Keuzevrijbijmij heeft ook een prachtige video gemaakt die we ook ten dele in de uitzending hebben getoond. Dit is de integrale versie. https://www.youtube.com/watch?v=WZ0gWaMHHcE&feature=emb_title

DONATIE

Keuzevrijbijmij is op zoek naar vrijwilligers, partners maar natuurlijk ook naar financiële middelen om hun doel te bereiken. Daarom willen we je vragen hier een donatie voor vrij te maken want dit initiatief kan straks wel eens belangrijker worden dan we nu kunnen bedenken.

https://keuzevrijbijmij.nl/donatie

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=XSS40Xme9IY