Daan de Wit: "Voedselvoorziening in gevaar na drone-aanval op Zwarte Zeevloot"

  Open with LBRY

Afgelopen weekend werd een Russische vloot aangevallen door vliegende en varende drones met als resultaat dat Rusland de Zwarte Zee-corridor voorlopig sluit. Dit heeft tot gevolg dat Oekraïense schepen met graan niet door kunnen varen. Daarmee komt de voedselzekerheid in gevaar waardoor graan- en voedselprijzen zullen stijgen. Onderzoeksjournalist Daan de Wit probeert antwoord te geven op de vraag wie hier belang bij heeft.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #94 maandag 31 oktober 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-10-31

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=MOFcAyENJVM