Cyril Wentzel: "Eindelijk een lichtpunt in de PCR-gate"

  Open with LBRY

Afgelopen week boekte Fritsander Lahr samen met de Biomedische Rekenkamer een belangrijk succes in de rechtszaak omtrent de PCR-testen: de Raad van State oordeelde dat de cT-waarden van alle PCR-testen bewaard moeten blijven. Cyril Wentzel van de Biomedische Rekenkamer legt ons uit waarom dit zo'n belangrijke uitspraak is met betrekking tot het coronabeleid.

Wil je de hele uitzending terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-12

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=iSh06fbAAQA