Catherine Austin Fitts: 'This is the end of western liberty'

  Open with LBRY

Tijdens de WHO-bijeenkomst in Genève werd gesproken over een aantal wijzigingen aan de zogenaamde International Health Regulations. Dit zijn bindende afspraken die al in 2005 werden vastgelegd. De wijzigingen, die door de VS zijn voorgesteld, zouden macht centraliseren richting de WHO en de soevereiniteit van lidstaten ernstig ondermijnen. Maar wat er nu precíes is besproken, dat is omgeven door een troebele mist.

Die onduidelijkheid wordt vandaag weggenomen door de International Alliance for Justice and Democracy. Dit is een team van juristen die zich zorgen maken over de machtscentralisatie door de WHO en wat dit zou betekenen voor de grondrechten van burgers. Het doel van deze persconferentie is om volledige transparantie te brengen in de plannen en werkwijze van de WHO. Daarnaast biedt het juristenteam handreikingen aan zowel burgers als wetgevers om gezamenlijk te voorkomen dat deze machtsgreep daadwerkelijk gestalte krijgt.

Vrijdag sprak blckbx met Catherine Austin Fitts, een investeringsbankier die heeft gediend in de regering van George W. H. Bush en één van de kartrekkers van het juristenteam. “Hoewel veel mensen het druk zullen hebben met hun leven, de opvoeding van hun kinderen, is dit echt van levensbelang. Als dit plan van de WHO lukt, zullen we alle bescherming en rechten die de rechtsstaat ons nu biedt, verliezen. Dat is het einde van de westerse vrijheid en kan niet toegestaan worden,” zo waarschuwde zij.

LIVE Persconferentie: Democratie in gevaar door machtscentralisatie WHO: https://www.blckbx.tv/livestreams/live-persconferentie-democratie-in-gevaar-door-machtscentralisatie-who-2022-05-28

---

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=7r-zMROQuAg