BREAKING: BLCKBX start onafhankelijk Nieuwskanaal!

  Open with LBRY

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een "next step"  te zetten.

Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden. Dit is een link naar de betreffende video op Rumble: https://rumble.com/embed/vcevr3/?pub=f37b9. Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. 

We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving.

Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol;

- burgerrechten in een spuitje
- de surveillance toename
- de testsamenleving
- stigmatisering van andersdenkenden
- polarisatie
- de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel.

Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews
Telegram: https://t.me/blckbxtv
Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews/
Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=EFECl92ej6E