blckcheck: Is Rusland een onbetrouwbare energieleverancier voor de EU?

  Open with LBRY

Naar aanleiding van de voortdurende crisis in Oekraïne presenteerde de Europese Commissie (EC) onlangs het REPowerEU-plan, waarmee het zo snel mogelijk onafhankelijk wil worden van Russisch gas en wil overstappen op nieuwe energiebronnen vanuit de Europese Unie.

“Hoe afhankelijker wij worden van elkaar, hoe onafhankelijker we worden van Rusland,” zo lichtte EC-voorzitter Ursula von der Leyen het plan toe, dat volgens de EC nodig is omdat Rusland een onbetrouwbare partner zou zijn als het gaat om energieleveranties. Maar is dat zo? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 3 juni 2022, waarin naast het REPowerEU-plan ook het nieuwe sanctiepakket van de EU tegen Rusland werd besproken: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-03

-----

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=Hf0BvH4EYzM