blckcheck: Is de stikstofcrisis een bureaucratisch probleem dat alleen in Nederland bestaat?

  Open with LBRY

Het kabinet heeft ingrijpende maatregelen afgekondigd om de zogenaamde stikstofcrisis op te lossen. Maar critici van dit beleid zeggen dat men een niet-bestaand probleem te lijf gaat.

De door het kabinet voorgestelde oplossingen voor de stikstofcrisis hebben verstrekkende gevolgen, met name voor de landbouwsector. Maar zijn al die maatregelen wel terecht? “Het echte probleem is gewoon een kafkaësk bureaucratisch probleem,” zei Wybren van Haga over de stikstofcrisis. Volgens hem – en veel andere critici – is het een door ambtenaren gecreëerd probleem dat alleen in Nederland bestaat. Klopt dat? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 17 juni 2022. In deze uitzending wordt de moeilijke positie van de vissers besproken, die ook de dupe zijn van de stikstofplannen van het kabinet:
https://www.blckbx.tv/economie/blckcheck-is-rusland-een-onbetrouwbare-energieleverancier-voor-de-eu

Wil je meer blckchecks zien? Kijk dan in de afspeellijst op YouTube of ga naar: https://www.blckbx.tv/tag/blckcheck

----

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren dan letterlijk en figuurlijk Den Haag de rug toe. Zij zullen daarom niet daar demonstreren, maar ergens anders in het midden van het land. Bij blckbx willen we hier graag een waardige live-registratie van maken, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want de stikstofplannen raken niet alleen de agrarische sector, maar eigenlijk iedereen!

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

----

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=InWA--hvQ1E