blckcheck: Is de inflatie veroorzaakt door de oorlog in Oekraïne?

  Open with LBRY

Iedereen heeft inmiddels gemerkt dat de inflatie door het dak gaat. Het is dan ook een veelbesproken thema in de media. Regelmatig wordt de oorlog in Oekraïne aangewezen als oorzaak van de torenhoge inflatie, maar is dat wel zo?

De redactie keek naar zowel de Nederlandse als de Europese cijfers en zocht het uit.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van vrijdag 8 april via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-08

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

--

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...
...
https://www.youtube.com/watch?v=wWDLWIe65pk