blckbx today: Project Veritas onthult Pfizer-plan | Hunter Bidens geheime documenten | Huizencrash

  Open with LBRY

LET OP: deze YouTube-stream wordt eerder beëindigd zodat we volledig censuurvrij de uitzending kunnen verzorgen. In deze uitzending wordt namelijk over de vermeende plannen van Pfizer gesproken m.b.t. aanpassen van het virus én de 'preventieve' vaccins. Om te voorkomen dat deze uitzending verwijderd wordt, hebben we voor deze route gekozen.

Bekijk daarom de volledige uitzending van blckbx today #131 vrijdag 27 januari 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-01-27

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 27 januari 2023
- Zélf het coronavirus aanpassen om zo 'preventief' vaccins te kunnen ontwikkelen. Deze en andere uitspraken van een nietsvermoedende Pfizer-directeur werden vastgelegd door Project Veritas. Psycholoog Huibrecht Boluijt analyseert het ontluisterende gesprek dat de nodige vragen oproept.

- Veel media schreven deze week over een daling van de huizenprijzen. Ook ABN AMRO publiceerde gisteren een sombere verwachting omtrent de huizenprijzen en hypotheekrente voor 2023. Wat is hier precies aan de hand en kunnen we daadwerkelijk een crash verwachten? Ondernemer Pim van Rijswijk duikt vanavond in het woningdossier en werpt ook een blik op de oplossingen.

- Hunter Biden gebruikte informatie van zijn vader president Joe Biden om zaken te doen in Oekraïne, zo blijkt uit een e-mail van Hunter Biden in handen van the New York Post. De inhoud van deze mail lijkt sterk op geheime documenten die eerder gevonden werden op het kantoor en in de woning van Joe Biden. Econoom en voormalig politicus Robert Valentine nam dit dossier onder de loep en praat ons vanavond bij.

Desk: psycholoog Huibrecht Boluijt, econoom en voormalig politicus Robert Valentine en ondernemer Pim van Rijswijk
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-01-27 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#ProjectVeritas #Pfizer #GainOfFunction #DirectedEvolution #Huizencrash #Huizenmarktcrash #JoeBiden #HunterBiden #oekraïne #NewYorkPost
...
https://www.youtube.com/watch?v=q3CbJ_cNxTE