blckbx today: Celstraf voor arts zonder mondkap | Boeren en artsen protesteren | NWO 2.0 met BRICS

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #54 van maandag 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-04

Onze excuses voor de technische mankementen qua audio, met name aan het begin van de uitzending. We gaan proberen om dit achteraf alsnog te verhelpen. Dank voor jullie geduld en de volgende keer doen we er alles aan om dit weer (zoals inmiddels vanouds) vloeiend te laten verlopen.

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv

Wij ontvangen geen staatssteun of subsidies, blckbx is en blijft onafhankelijk. Jouw steun blijft hiervoor essentieel. Blijf ons daarom steunen via https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 4 juli 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
- Duizenden huisartsen demonstreerden afgelopen vrijdag op het Malieveld in Den Haag. Minister van VWS Ernst Kuipers zou de demonstranten toespreken, maar trok zich toch terug. Huisarts Anna Hulshoff is te gast en spreekt hierover.
- De Belgische huisarts Clo Cornelissen hangt een gevangenisstraf van 6 maanden boven het hoofd voor... het niet dragen van een mondkapje. Haar advocaat Michael Verstraeten staat aan de desk en vertelt ons meer over de situatie in België.
- Econoom Jelena Postuma praat ons bij over de BRICS-landen: Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Landen die het streven hebben om los te komen van de dollar en soevereiniteit van landen stimuleert.
- We blikken terug op de boerenprotestacties van vandaag en schakelen, indien mogelijk, LIVE naar reporter Erwin Taams.

Desk: Econoom Jelena Postuma, huisarts Anna Hulshoff en advocaat Michael Verstraeten
Presentatie: Anne Willemsen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-04 (na afloop van de uitzending)

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

Inhoudsopgave
0:00 Wacht tune
1:02 Nieuws van de dag
8:48 Introductie Erwin Taams bij boerenprotest Woerden
10:02 Compilatie boerenprotest gedurende de dag
16:13 "Kuipers negeert huisartsen"
29:04 Vlaamse huisarts hangt 6 maanden celstraf boven het hoofd voor niet dragen mondkapje
39:53 BRICS: het begin van een multipolaire wereldorde
51:25 Kijkersvragen
56:53 Erwin Taams bij het boerenprotest in Woerden
...
https://www.youtube.com/watch?v=Sk_KFz6iU-Q