blckbx today 'COMPLOTTEN' special: Filemon Wesselink, UFO's, AZOV, opmaat naar Digital ID en meer

  Open with LBRY

Bekijk deze 'COMPLOTTEN' special van blckbx today van woensdag 18 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-18

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv

---
Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren
---

Woensdag 18 mei 2022
In deze speciale thema-uitzending onder andere:
- UFO-meldingen werden jarenlang naar het land der fabelen verwezen, maar de Amerikaanse overheid ziet het fenomeen nu zelf als een 'bedreiging voor de nationale veiligheid'. Hoe zit dat?
- Het World Economic Forum heeft een nieuw project, de Known Traveller Digital Identity (KTDI). Dit Digital ID, in samenwerking met o.a. de Canadese én Nederlandse overheid, lijkt de opmaat naar een sociaal kredietsysteem.
- Het AZOV-bataljon; hebben ze zich overgegeven of hebben ze, zoals de meeste media ons willen vertellen, zelf de missie afgebroken..?
- Omdat Filemon Wesselink aan de desk staat, blikken we terug op zijn programma 'Filemon en de Complotten'.
- Aan de desk staan onderzoeksjournalist Patrick Savalle, programmamaker Flavio Pasquino, blckbx webredacteur Roy Bernabela én Filemon Wesselink - maker van het programma 'Filemon en de Complotten'.
- Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-18 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=64ME7QSR4iE