blckbx items: Wat is de bedoeling achter Tristate City?

  Open with LBRY

Er is de laatste tijd veel te doen om het zogenaamde Tristate City-project. Maar wat zijn precies de plannen voor deze beoogde megastad?

Het idee voor dit ambitieuze project komt uit de koker van Peter Savelberg. Hij ziet Zuid-Nederland, Vlaanderen en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen het liefst opgaan in één groot verstedelijkt netwerk. Maar waarom? Wij maakten een korte uitlegvideo die zijn plannen verduidelijkt.

Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 15 juli 2022, waarin het Tristate City-project uitgebreid wordt besproken door redacteur Bas Reijnierse, publicist Sietske Bergsma en wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-15

---

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=y5zNpbjzjjM