blckbx insights: Welke (alternatieve) valuta heb/gebruik je?

  Open with LBRY

Welke (alternatieve) valuta heb/gebruik je? Deel jouw inzichten hierover met de blckbx community.
➡️ https://www.blckbx.tv/insights-alternatieve-valuta

Het zijn financieel gezien onrustige tijden. De inflatie houdt aan en een recessie lijkt in het zicht, de crypto-markt is onstuimig en de vraag naar goud neemt wereldwijd toe. Hoe je het ook wendt of keert, de financiële kaarten lijken opnieuw geschud te worden en daarmee is het niet verkeerd om daar voorbereidingen in te treffen. Wellicht kunnen we als community zijnde van elkaar leren en daarom zijn we benieuwd welke keuzes jullie maken ten aanzien van mogelijke betaalmiddelen en/of het veiligstellen van financiële middelen?

Uiteraard delen we deze gegevens niet met anderen/derden voor bijvoorbeeld commerciële doeleinden.

Welke (alternatieve) valuta heb/gebruik je?
➡️ https://www.blckbx.tv/insights-alternatieve-valuta

Met blckbx insights proberen we inzicht te krijgen én te geven in diverse onderwerpen en kwesties die passen bij blckbx en haar kijkers. Denk hierbij aan een poll om jullie mening te vragen of dat wij tips en tricks geven over bepaalde onderwerpen. Inzicht bieden is in ieder geval het doel!

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=QA28QaQBN5k