Bas Reijnierse: “Het assielbeleid is zo lek als een mandje. Waarom nu pas actie ondernemen?”

  Open with LBRY

Staatssecretaris Van den Burg bevestigde gisteren dat het Nederlandse asielbeleid zo lek is als een mandje. Pas nu wordt er gewerkt aan EU regulering om asielzoekers terug te kunnen brengen naar het land waar ze de EU grens binnenkwamen, conform het Dublin akkoord. Hoe kan het dat nu pas actie komt, terwijl het probleem al decennia bestaat? Bas Reijnierse dook in het dossier dat op z'n zachts gezegd onnavolgbaar is.

Wil je de hele uitzending van woensdag 7 sep terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-07

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=ipkKoTQncaM