Agema doet 5 voorstellen, volledige oppositie steunt, maar alles wordt afgeschoten door partijkartel

  Open with LBRY

Uit de regeling van werkzaamheden op 6 september 2022. Fleur Agema (PVV) doet 5 voorstellen die allemaal volledige steun krijgen van de oppositie maar vervolgens door de coalitiepartijen stuk voor stuk naar de prullenbak worden verwezen. Dit tot merkbare frustratie van Agema. Voorzitter Bergkamp doet net alsof haar neus bloedt.

Onderwerpen:
- tekort personeel op ambulancediensten
- grote tekorten medische materialen en hulpmiddelen
- tekort aan personeel in verpleeghuizen
- het uitlekken van het integraal zorgakkoord voordat het bij de tweede kamer is aangekomen, afschaffing vrije keuze voor artsen
- hoge dakloosheid, wat lijkt te stijgen van 40.000 naar 100.000 personen

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=TRCkOTUvnOo