20 jaar later: eerbetoon aan Pim | Live 9:30 bij het voormalig woonhuis van Pim Fortuyn

  Open with LBRY

Vrijdag 6 mei is het precies 20 jaar geleden dat Pim Fortuyn is vermoord. Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn organiseren voor de 20e keer de herdenking van Pim Fortuyn. Zij geven hier een passende invulling aan met een bijzondere bustour. De hele dag zal blckbx hier verslag van doen.
📝 Alle updates (incl. korte livestreams) zijn te volgen via het liveblog ➡️ https://www.blckbx.tv/liveblog/pim
🎥Om 17.30 uur begint de speciale live-uitzending vanuit de blckbx studio ➡️ https://www.blckbx.tv/livestreams/pim

Livestream én liveblog
Vanaf vrijdagochtend 09:30 uur kun je al live meekijken via onze website (en ons YouTube kanaal) naar het dagprogramma van Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn.
Onze verslaggever Bas Reijnierse zal erbij zijn bij het voormalig huis van Pim, bij zijn voormalig graf in Driehuis en de plek des onheils, het mediapark in Hilversum.
➡️ https://www.blckbx.tv/liveblog/pim

Vanaf 17.30 uur zijn we live met een uitgebreide special vanuit onze studio mét publiek. We doen het weer ouderwets boven in de ruimte waar we eerder ook nabeschouwingen deden van de persconferenties en eren de man die velen zo ontzettend missen. Verwacht een live show met een mooie samenvatting van de dag, boeiende gasten, unieke videofragmenten en live beelden met interviews van de herdenking in Rotterdam bij het standbeeld van Pim waar om 18.00 uur 's avonds twee minuten stilte wordt gehouden.
➡️ https://www.blckbx.tv/livestreams/pim

---
Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren
---

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram -
...
https://www.youtube.com/watch?v=9fak-hWicwI