'Dwang & Drang leidt tot discriminatie' zeggen Professoren over de Rijksvaccinatiecampagne

  Open with LBRY

“Dwang & Drang leidt tot discriminatie” zeggen Professoren over de Rijksvaccinatiecampagne...

“Onderscheid tussen dwang en drang is een spinsel. Het is een manier om toch om die dwang en plicht heen te lopen vanuit democratische overwegingen en dan die drang in een democratisch jasje te pakken maar vervolgens hetzelfde te doen” stelt emeritus hoogleraar mensenrechten Cees Hamelink in een boeiende column.

Hamelink hekelt de methodieken die momenteel worden toegepast om indirect toch tot een vaccinatieplicht te komen door mensen uit te sluiten van de samenleving. Het eigenlijke verschil tussen dwang en drang wordt door de oud docent van de UVA feilloos uitgelegd, maar het resultaat is in de huidige setting hetzelfde, aldus de 80-jarige die nog fit en kwiek door het leven gaat.

Debat tussen twee Hoogleraren over dwang & drang

Aan het einde van deze column volgt nog een promo van wat er komende week allemaal te zien gaat zijn bij BLCKBX. Zo zenden we woensdag 18 augustus een boeiend debat uit tussen twee hoogleraren die het oneens zijn over dwang en drang t.a.v. vaccinaties. Gezondheidsrecht Professor Mr. Dr. Martin Buijsen gaat het gesprek aan met Medisch Ethicus Professor Theo Boer en daarbij spatten de vonken er flink vanaf.

IPCC analyse Marcel Crok

Maandag 16 aug serveren we je een scherpe analyse over het alarmistische IPCC rapport waarbij wetenschapsjournalist Marcel Crok een ander licht laat schijnen op de data en interpretatie ervan.

World War C

Vrijdag 20 augustus presenteren we de rode loper reportage van de Sneak Preview van de docu World War C en gaat de film tevens exclusief live op ons platform. Deze docu zal niet op YouTube beschikbaar komen vanwege de verwachte censuur.

Sneak Preview

Op 19 augustus 2021 vindt de “besloten” Sneak Preview plaats in het mooiste filmtheater van de wereld “Tuschinski” in hartje Amsterdam. Met een select gezelschap zal er dan naar de film gekeken worden onder begeleiding van programmamaker Flavio Pasquino, die als host de avond zal animeren. Je kunt dus geen kaartjes kopen, omdat alleen genodigden van Docsfair naar binnen mogen.

Prijsvraag

Er is toch een unieke mogelijkheid om alsnog aanwezig te zijn met 2 personen middels de historische prijsvraag in deze uitzending. Mocht je die nog niet gezien hebben dan is dit je kans om de première van deze film op 19 augustus 2021 bij te wonen. Maar troost je…ook als dit niet lukt…op 20 augustus in de avonduren zal World War C al te zien zijn op het platform van BLCKBX.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/kl
...
https://www.youtube.com/watch?v=V2Svl9BHYCg