”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?” vraagt filmmaker Marijn Poels in docu Headwind”21...

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/headwind21

”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?” vraagt filmmaker Marijn Poels in docu “Headwind”21”...

Documentairemaker Marijn Poels kwam onlangs met alweer zijn 4de film over climatchange. Na “The Uncertainty Has Settled “, volgen “Paradogma”, “Het goede doel heiligt de middelen" en nu dus “Headwind”21”.

Headwind”21 is de titel van zijn nieuwe geesteskind...een film waarin Marijn Poels de confrontatie niet uit de weg gaat. Samen met voormalig bankier Alexander Pohl gaat op zoek naar antwoorden in oa. Zweden.

Alexander Pohl

"Hoe zullen de windparken het "climate change probleem oplossen, als ze niet bijhouden hoeveel C02 ze besparen?” Zo maar een vraag uit de docu die relevanter is dan ooit nu ook in Nederland ons stroomnet afstevend op een "elektra-infarct", een term die door topfunctionarissen van liander al vorig jaar werd gebezigd maar nu al pijnlijk duidelijk wordt in steden als Utrecht en Amsterdam waar grote bedrijven geen nieuwe filialen kunnen openen vanwege een te kort aan stroom.

“Het gaat dus is goed mis en natuurlijk, volgens de overheid komt dat vooral door ons, wij, de burgers”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Maar documentairemaker Marijn Poels denkt daar iets anders over en zijn nieuwste docu Headwind”21 is een mooie aanleiding om hem aan tafel te hebben en te praten over de problemen die op ons af komen.

Headwind”21 is hieronder te bekijken

https://youtu.be/7RgyLDVlAg4

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=1fpj_c7VuMY