“We zitten in een proces van Dehumanisering” zegt Emeritus Hoogleraar Mensenrechten…

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/we-zitten-in-een-proces-van-dehumanisering-zegt-emeritus-hoogleraar-mensenrechten

“Waarom hebben we mensenrechten? Om onze waarden en ons mens zijn te beschermen. Dit werd na de tweede wereldoorlog een belangrijk thema omdat er op grote schaal misbruik van is gemaakt”, opent Emeritus Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink het korte college.

Proces van Dehumanisering

“Het is dus heel belangrijk er uiterst zorgvuldig mee om te gaan want als we toestaan de mensenrechten even op te schorten, komen we op een glibberige pad van het proces van Dehumanisering. Een fenomeen dat we nu al waarnemen in onze samenleving”, aldus Professor Hamelink.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=HHsUoFdMDfg