“Visieloos en Non-ideologisch”, noemt Prof. Cees Hamelink het gedepolitiseerde discours.

  Open with LBRY

“Visieloos en non-ideologisch”, noemt Prof. Cees Hamelink het gedepolitiseerde discours.

Een hele reeks van politiek filosofen en politicologen hebben met heel veel studies bevestigd dat de conventionele media mee zijn gegaan in het establishment denken. Ze spelen met elkaar unisono de blues van de status quo. Ze construeren een verhaal dat geen tegenspraak dulden waarbij afwijkende meningen werden afgedaan als idioten en gevaarlijke gekken”, opent Professor mensenrechten Cees Hamelink in een boeiend en kort college waarin hij de huidige situatie analyseert.

Depolitisering ook wel “postpolitiek” werd de norm waarin zonder visie en zonder ideologie politiek wordt bedreven op basis van sentimenten”, gaat hij verder waarbij Cees ook refereert aan Margareth Tatcher en Ronald Reagon die het roofzuchtige kapitalisme introduceerden met de slogan “there is no alternative”, waarmee een meedogenloos systeem is geïnstitutionaliseerd.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een "next step" te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; - burgerrechten in een spuitje - de surveillance toename - de testsamenleving - stigmatisering van andersdenkenden - polarisatie - de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Fa
...
https://www.youtube.com/watch?v=FaFUVboNa9A