“Sommige systemen moeten stuk!” is de conclusie van 3 liefdevol rebellerende mannen…

  Open with LBRY

Toen Bart van Tongerlo de vraag stelde aan programmamaker Flavio Pasquino of hij mee wilde werken aan een interview voor een nieuw boek gebeurde er iets bijzonders. I.p.v. een interview met een pen en een notitieblok kreeg Bart de stoel aangeboden van presentator in de BLCKBX studio. “Interview me maar met draaiende camera’s en zie maar wat er gebeurd” zei Pasquino tegen een iets wat overrompelde Van Tongerlo die niet lang hoefde na te denken. Het werd een debuut waar menig presentator jaloers op kon zijn want Van Tongerlo is een natuurtalent. Zonder problemen zette hij een pracht gesprek neer in samenzijn met Frank Ruesink die de hoofdrol speelt in het het nieuwe boek “Liefdevol Rebelleren” van auteur Bart van Tongerlo. In dit boek worden ook Tisjeboy Jay en Professor Bob de Wit geïnterviewd en uiteraard zullen passages uit deze uitzending in het boek belanden waarbij Bart het gesprek aangaat met Flavio en Frank.

Liefdevol Rebelleren

Frak Ruesink legt in het 3 gesprek op prachtige wijze uit hoe rebellie iets heel moois kan zijn, als het uit liefde geboren is. Immers rebellie is geen agressie maar de vrucht van weerstand tegen onrecht en daarmee een zuivere oerdrift”, aldus Flavio Pasquino die de titel van het boek als geen ander begrijpt. “Ook ik heb veel frustratie gekend in de beginfase van de coronacrisis en ook nu worstel ik nog dagelijks maar aan het einde van de dag streef ik naar een constructieve uitkomst waar anderen wat mee kunnen. Niemand zit immers te wachten op een boze man”.

In de uitzending werden 3 fragmenten vertoond:

Outcry from Israel: https://www.youtube.com/watch?t=651s&v=WMsn0bj_P6o

Dagmar Belakowitsch: https://www.youtube.com/watch?t=213s&v=G7p17HmoXl4

Frank Ruesink bij een demo: https://www.facebook.com/fruesink/videos/10221344332429827

Heb je interesse in het boek van Bart en Frank klik dan HIER: https://m.facebook.com/liefdevolrebelleren

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - http
...
https://www.youtube.com/watch?v=2PA10FnmnsU