“Davos Ontcijferd”, Stakeholder Capitalism volgens Prof. Schwab.

  Open with LBRY

Deze docu is zeer waarschijnlijk niet in lijn met de huidige richtlijnen van het WHO en daarmee Youtube. Je kunt de video daarom nu via Rumble bekijken op onze site.

https://blckbx.tv/videos/davos-ontcijferd-stakeholder-capitalism-volgens-klaus-schwab

Toelichting:

BNN?VARA:

Onlangs werd Flavio Pasquino geportretteerd door Filemon Wesseling voor een nieuw BNN VARA programma over complottheorieën. Zijn bijdrage ging over de rol van Big Farma in de corona crisis die wordt gezien als een narrow window of opportunity to reset the whole world, door Klaus Schwab, de voorman van het WEF.
De wereld als een stripverhaal:

Toen Flavio aan Filemon probeerde uit te leggen hoe groot de rol van het WEF was en hoe het mechanisme van belangen werkt, zei Filemon dat Flavio de complexiteit van de wereld versimpelde tot een stripverhaal. En ergens begrijpt Flavio dat. Want wat er nu gaande is in de wereld kun je ook niet in een paar zinnen uitleggen en komt al snel kort door de bocht over.

World Economic Forum:

“Eigenlijk moet je al een documentaire maken van minimaal 45 minuten om alle facetten goed uit te leggen maar ja…die maak je niet zo maar. En laat ik nou net deze week een Amerikaanse productie ontdekken die perfect in staat bleek om op een feitelijke manier te tonen hoe de hazen lopen in de Davos, het Zwitsers bergdorpje waar de jaarlijks plannen worden gesmeed bij het WEF”, vertelt Pasquino op camera.

Youtube Guidelines:

Uiteraard is deze docu te riskant voor Youtube en dus verwijzen we jullie verder naar de link in de omschrijving van deze video en neem er echt even de tijd voor en kijk naar “ Davos Ontcijfert “

https://www.blckbx.tv/videos/davos-ontcijferd-stakeholder-capitalism-volgens-klaus-schwab

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=CLvrdsCaZvQ