“Corona op zoek naar de Waarheid, Deel 3” met NL ondertitels…

  Open with LBRY

Bekijk de docu via: www.blckbx.tv/videos/waarheid-deel3

In de afgelopen maanden ging de Oostenrijkse microbioloog en infectioloog Professor Dr. Martin Haditsch op zoek naar de “waarheid”. De waarheid over het coronavirus wel te verstaan. Hij vloog de hele wereld over en interviewde gerenommeerde vakgenoten t.a.v. de vele vragen die onbeantwoord bleven rondom corona en het merkwaardige handelen van overheden wereldwijd.

Deel 1 & 2

We zonden Corona op zoek naar de waarheid deel 1 en 2 (zie onderin op onze website) al uit op ons kanaal, voorzien van Nederlandse ondertitels en daar werd goed naar gekeken. De eerste twee delen trokken ruim 400.000 kijkers en nu is er dan deel 3, dat ingaat op de problematiek buiten Europa. Hoe vergaat het Afrika en India? Waarom zijn antivirale middelen daar wel in de eerste lijn en zelfs preventief beschikbaar en zijn ze hier verboden? Waarom schuiven overheden op richting verplicht vaccineren terwijl er duidelijk andere oplossingen voor handen zijn?

Allemaal vragen die rijzen en waar Prof Dr. Martin Haditsch antwoorden op krijgt in Corona op zoek naar de waarheid deel 3. Mocht je interesse hebben in deel 1 & 2? Via onze website zijn ze te vinden, inclusief NL ondertitels.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=fHActHJVDCc