Jesse Klaver wil Wybren van Haga uit het debat weren middels betichting van belangenverstrengeling

  Open with LBRY

Als het aan Jesse Klaver ligt mag Wybren van Haga niet meer meedoen. Eerder had Klaver dat al geprobeerd bij FvD en PVV en nu ook bij Wybren van Haga. De tactiek die Klaver daarbij telkenmale gebruikt is niet in te gaan op de inhoud van de gesproken woorden van de personen die hij tracht buiten te sluiten, maar op andere bijzaken in te gaan. FvD stond niet goed in het register (Kaag niet goed in het register voor stichtingen, maar daar hoor je Klaver weer niet over) PVV wordt betaald door Poetin en Van Haga is huisjesmelker, aldus Klaver.
Uit: Wetgevingsoverleg inzake het begrotingsonderdeel Wonen en Ruimte van 7 november 2022.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=dB67o5b2fow