‘Hij luistert niet naar de globalisten,’ zegt Eva Vlaardingerbroek over Viktor Orbán

  Open with LBRY

Deze week won de Hongaarse premier Viktor Orbán met zijn partij Fidesz overtuigend de nationale verkiezingen. Eva Vlaardingerbroek legt uit aan Fox News-presentator Tucker Carlson uit wat zijn zege betekent.

Veel westerse media en politici hebben er alles aan hebben gedaan om te voorkomen dat Orbán de verkiezingen zou winnen. Hij is uitgemaakt voor racist, homohater en Poetin-vazal. Toch is hij herkozen door een overtuigende meerderheid van de bevolking.

Beteuterde gezichten
De overwinning van Orbán leidde dan ook tot beteuterde gezichten bij veel westerse journalisten en politici. We wachten nog op de felicitaties van minister-president Mark Rutte richting zijn Hongaarse collega. En ondertussen beschuldigde Europarlementariër Sophie in ‘t Veld (D66) Orbán alvast van verkiezingsfraude en noemde hem een ‘maatje van de slager in het Kremlin’.

Nationalisme vs. globalisme
Vlaardingerbroek legt aan Carlson uit waarom Orbán zo populair is onder de Hongaarse bevolking: “Als je opkomt voor je bevolking, dan stemmen de mensen op je.”

Over de teleurstelling bij de gevestigde orde zegt zij: “Het toont het antidemocratische karakter aan van de linkse elite. Zij willen geen echte democratie. Alleen als het hun linkse globalistische agenda dient, willen ze democratie.”

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=TkL_PJQdfJ4